BLOGGAAJA

Täällä ruudun toisella puolella kirjoittaa maaliskuus vuonna 1997 syntynyt nuori naisen alku, joka sai nimekseen Paula. Kiitos televisio kun inspiroit vanhempiani nimeni suhteen.
Asun Vantaalla ihanan pikkuisessa 27,5 neliöisessä yksiössä poikaystäväni kanssa. Isompaan asuntoon muuttaminen on kuitenkin suunnittelilla. Vantaalle muutin Helsingistä opiskeluideni vuoksi, sillä opiskelin Vaskivuoren lukiossa, johon on asunnoltani 10 minuutin kävely matka. Nyt tästä asunnosta ei kuitenkaan ole siihen enää apua, sillä valmistuin lukiosta tänä keväänä ja syksyllä aloitan opikselut Stadin Ammattiopistossa. 

Oon aina ollu kiinnostunu muodista, mut vasta vähän aika sitten innostuin myös kauneudesta.
15. kesäkuuta mut hyväksyttiin Stadin ammattiopistoon hiusalan perustutkintoon ja nyt syksyllä olen aloittanut opiskeluni siellä. Tulet siis näkemään postauksia liittyen koulun käyntiini sekä kehitykseeni parturi-kampaajana. Opiskeluiden lisäksi blogini käsittelee myös muotia ja kauneutta sekä hiukan omaa elämääni. Joskus saattaa myös ilmestyä postauksia liittyen sisustukseen, ruokaan, hyvinvointiin.
Muodin ja kauneuden lisäksi kiinnostuksen kohteisiini kuuluvat taide, musiikki, teatteri ja kirjallisuus.

asu7

Oon aikasemminkin pitänyt yllä blogia, mutta tässä oli tauko sen vuoksi ettei jaksamista ollut sekä henkilökahtaiset syyt. Halusin aloittaa tämän kuitenkin uudestaan, sillä kaipasin tätä. Kaipasin jakaa kokemuksiani ja mielipiteitäni. Blogin lisäksi olen aloittanut myös uudemman kerran videoiden tekemisen tubeen. Tulet siis myös näkemään videoitakin blogissani, mutta kaikkia en julkaise tänne joten jos tahdot voit käydä kurkkaamassa kanavani tästä.

Nopeasti hiukan postauksien julkaisusta. Postauksia tulee joka arkipäivä - maanantai, keskiviikko ja perjantai - ei viikonloppuisin. Tarkkaa kellon aikaa ei ole sillä tämä on vain harrastus eikä mikään työ, mutta tahdon kuitenkin jonkinlaisen rutiinin tällekin hommalle. Perjantait ovat sellaisia päiviä jolloin yritän julkaista hiukan erikoisempaa materiaalia. Maanantai ja keskiviikko ovat enemmän sitten sellaisia lifestyle postauksia. Perjantaisin näet siis blogissa mielipide-, testissä- ja muutenkin kokeilu hengessä tehtyjä juttuja.

asu8

Valokuvaamisessa käytän puhelintani iPhone 6s ja videokuvatessa Canon LEGRIA mini kameraa. Banneri, kuvat ja tekstit ovat omaa käsialaani ellen toisin ilmoita.

Jos sinulla on jotain kysymyksiä minusta tai blogista niin kysy ihmeessä! Sanon aina; "Mitä vaan voit kysyä, mutta varaudu siihen ettei vastaus ole välttämättä mieluinen".

xoxo

Ei kommentteja

Pidetään kommentit jooko siisteinä, kiitos ♥